Rondreis met kinderen Marokko in 1000 en 1 nacht

Steeds meer mensen besluiten om een rondreis met kinderen te maken. Je hoeft tegenwoordig niet meer dichtbij huis te blijven wanneer je een rondreis met kinderen wilt maken. Een van de landen die steeds populairder wordt voor zo’n rondreis, is Marokko. Marokko heeft namelijk enorm veel te bieden op het gebied van cultuur en natuur. Een rondreis Marokko kinderen kun je tegenwoordig steeds meer online boeken.

Rondreis met kinderen 21 dagen

Wanneer je Marokko echt goed wilt leren kennen, kun je een rondreis van 21 dagen maken. Deze rondreis Marokko kinderen neemt je mee langs de mooiste steden en plekjes van het land. Uiteraard verken je de grote steden Casablanca, Marrakech en Fes. Er is echter ook voldoende tijd voor een tocht door de adembenemd mooie woestijn. Je overnacht zelfs één nacht in deze woestijn in een tentenkamp. Er wordt hier uiteraard gezorgd voor een schoon bed en handdoeken.

De rondreis met kinderen eindigt in het gezellige stadje Essaouria. Deze vissersplaats leent zich uitstekend om nog even tot rust te komen na een rondreis. Geniet nog even van de zon en het overheerlijke verse eten en drinken. Uiteraard staat vis hier bij elk restaurant op het menu.

De accommodaties tijdens deze rondreis zijn van alle gemakken voorzien. In de meeste gevallen kunt u gebruik maken van draadloos internet en is er airconditioning aanwezig.

Rondreis Marokko kinderen 10 dagen

Wanneer je geen drie weken de tijd hebt voor een rondreis met kinderen, kun je ook kiezen voor een korter verblijf. De 10-daagse rondreis neemt je langs de sprookjesachtige stad Marrakech. Je kunt hier indrukwekkende paleizen en moskeeën bezichtigen en genieten van de lokale cultuur. Na dit bezoek aan Marrakech neemt de rondreis Marokko kinderen je mee door het Atlas gebergte en de woestijn. Je brengt onder andere twee nachten door onder de sterrenlicht van de woestijn.

Tijdens deze georganiseerde rondreis met kinderen is overal rekening mee gehouden. De accommodaties zijn afgestemd op ouders met kinderen. Er is onder andere goed nagedacht over de veiligheid maar ook over afstanden die moeten worden afgelegd. Natuurlijk is er vaak ook ruimte voor persoonlijke voorkeuren of wensen.

Author: rrkinderen-bjs

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *