Nederland familievakantie

Rondreis Nederland met kinderen

Veel kinderen kijken jaarlijks uit naar de voorjaars-, mei-, zomer- en herfstvakantie. Het is voor hen een moment om even heerlijk te ontspannen na het harde werk op school. Ouders kiezen deze vakanties vaak uit om even lekker op vakantie met kinderen te gaan. De zomervakantie is een moment waar veel ouders een rondreis met kinderen of verre reizen met kinderen willen maken.

Natuurlijk kiezen ook veel families voor een relatief traditionele vakantie met kinderen en met de auto en tent in Frankrijk. Dit is een erg leuke tijdsbesteding, waarbij kinderen vaak enorm genieten. Maar wist je dat je ook prachtige rondreizen met kinderen in Europa kan maken? Sterker nog: een rondreis met kinderen kan je ook in Nederland maken! 

  • Leuke ezelstocht door de Achterhoek. Mooie beleving voor het hele gezin.
  • Ontdek de Betuwe tijdens deze leuke vakantie. Ga fietsen, kanoen of op een ezelstocht

Rondreis met kinderen in Nederland


Een rondreis met kinderen in Nederland kan je natuurlijk prima zelf organiseren, maar je kan er ook voor kiezen om dit te laten regelen door een gespecialiseerde organisatie. De reisorganisatie SNP biedt een unieke 8-daagse rondreis met kinderen in Nederland.

 

Je gaat met een heus zeilschip de Waddenzee op en over het Unesco Werelderfgoed zeilen. Je stopt op veel plekken om daar te gaan wadlopen, te gaan zwemmen, of op een van de waddeneilanden leuke fietstochten te maken. Dankzij de deskundige begeleiding leer je enorm veel over de natuur en dierenwereld van de Waddenzee. Het leuke van deze reis is dat deze nooit hetzelfde is. Je bent namelijk helemaal afhankelijk van de wind en dus weet je niet waar je precies terecht komt.

 

Een rondreis kinderen Nederland is misschien iets waar je zelf niet snel aan gedacht zou hebben, maar wat wel erg leuk is om een keer te doen. Doordat deze rondreis met kinderen in Nederland maar 8 dagen is, heb je de mogelijkheid om deze vakantie met kinderen bijvoorbeeld ook in de voorjaarsvakantie, herfstvakantie of meivakantie te gaan doen.