Ontdek Zuidoost-Azië met rondreis Thailand met kinderen

Je hoort steeds vaker dat gezinnen in de vakantie een reis naar Zuidoost-Azië maken. Vooral Thailand is de laatste jaren erg populair als bestemming voor gezinnen met kinderen van jong tot oud. Dit komt mede omdat Thailand een zeer aangenaam klimaat heeft. Bovendien is Thailand is van de meest veelzijdige landen van heel Azië.

Rondreis Thailand met kinderen

Er is zo ontzettend veel moois te zien in Thailand dat je onmogelijk alles in één vakantie kunt zien. De beste manier om toch veel te zien in een korte tijd is het maken van een rondreis. Tijdens een rondreis Thailand met kinderen kun je tempels bezoeken, jungletochten maken en grote steden als Bangkok bezichtigen. Een bezoek aan Thailand is voor veel gezinnen zo indrukwekkend dat zij er vaak niet over twijfelen om het land nog een keer te bezoeken.

Op internet worden diverse rondreizen naar Thailand speciaal voor kinderen aangeboden. Wij hebben enkele van de reizen op een rijtje gezet.

Rondreis Thailand kinderen met Djoser Junior

Djoser Junior biedt diverse gezinsreizen naar Thailand aan. Zo kun je bij Djoser Junior kiezen uit een rondreis Thailand met kinderen van 15 of 21 dagen. Daarnaast bieden zij ook een rondreis aan waar je ook de landen Maleisië en Singapore bezoekt.

Tijdens de speciale rondreis van Djosjer Junior bezoek je onder andere de River Kwai. Deze rivier is wereldberoemd om de spoorbrug die er in de tweede wereldoorlog door gedwongen arbeiders is aangelegd. Deze brug is vandaag de dag nog steeds te bezoeken en zeker de moeite waard.

Rondreis Thailand kinderen met Baobab

Een mooie rondreis Thailand met kinderen kun je ook boeken bij Baobab. Tijdens de familiereizen van Baobab kom je langs de grootste hoogtepunten van Thailand. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om Cambodja, Laos of Vietnam te bezoeken.

Het mooie aan de rondreis Thailand met kinderen van Baobab is dat je niet op de gebaande paden reist. Zo kom je langs schitterende onontdekte plekjes afgewisseld met bekende trekpleisters. Een van de hoogtepunten van de rondreis is een bezoek aan Sukhothai. In deze eeuwenoude stad kun je indrukwekkende tempels en ruïnes bezichtigen.

Author: rrkinderen-bjs

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *