Leuke verre vakantie met kind gezocht!

Zuid-Europa is al jarenlang de populairste vakantieregio van veel Nederlanders en zal dit voorlopig ook blijven. Toch besluiten steeds meer mensen een verre bestemming te bezoeken. Vaak om andere culturen mee te maken of om de Nederlandse winter te ontvluchten. Ook steeds meer gezinnen met kinderen willen een verre reis maken. Een verre vakantie met kind kan je vaak het beste online boeken.

Verre vakantie met kind

Vanaf Schiphol kun je tegenwoordig naar iedere uithoek van de wereld vliegen, direct of met een overstap. De keuze voor een verre vakantie met kind is dan ook niet erg makkelijk. Er is zoveel keuze in verre bestemmingen, dat je soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. Daarom hebben wij drie absolute aanraders voor een verre vakantie met kind op een rij gezet.

Verenigde Staten

De Verenigde Staten is de ideale bestemming voor gezinnen van alle leeftijden. Het land is namelijk zo groot dat er voor iedereen wel wat leuks te zien of te doen is. Wereldsteden als Los Angeles, New York en San Francisco zijn in het bijzonder populair. Maar ook natuurparken als Yellowstone Park en de Grand Canyon worden veel bezocht tijdens een verre vakantie met kind.

Daarnaast heeft de Verenigde Staten de meeste en grootste pretparken ter wereld. Disney World in Orlando en Universal Studios in LA zijn de best bezochte attractieparken van de wereld.

Zuid-Afrika

Naast de VS, is ook Zuid-Afrika erg geliefd onder mensen die een verre reis met kinderen willen maken. Dit komt met name door de vele nationale parken waar je enorm veel wilde dieren kunt zien. De meeste gezinnen die naar Zuid-Afrika op vakantie gaan kiezen ervoor om een safari te maken. Tijdens deze safari’s ga je vaak op zoek naar neushoorns, olifanten, leeuwen en nog veel meer indrukwekkende dieren.

Houd er rekening mee dat een verre vakantie met kind niet voor elk gezin is weggelegd. Een vlucht naar zowel de VS als Zuid-Afrika duurt namelijk gemakkelijk meer dan 10 uur. Toch hebben veel mensen deze reistijd over voor de unieke ervaring van een verre vakantie met kind.

Author: rrkinderen-bjs

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *