De mooiste bestemmingen voor een rondreis Bali met kinderen

Indonesiƫ is al jarenlang een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Vooral het eiland Bali wordt vaak bezocht. Ook steeds meer jonge gezinnen bezoeken het eiland. Bali leent zich namelijk prima voor een rondreis met kinderen. De volgende bestemmingen mag je tijdens een rondreis Bali met kinderen zeker niet overslaan.

Kuta met schitterende stranden voor kinderen

Kuta is een van de meest toeristische plekken van Bali maar daarom zeker niet minder de moeite waard om te bezoeken tijdens een rondreis Bali met kinderen. De plaats staat vooral bekend om de schitterende zandstranden en vele hotels, restaurants en bars. In Kuta is voor zowel groot en klein van alles te doen. Zo kun je een dag relaxen op het strand of gaan snorkelen.

Gunung Kawi tempels ontdekken met kinderen

Gunung Kawi is een van de bekendste tempelcomplexen van Bali. In de steile rotsen van Gunung Kawi zijn indrukwekkende boeddhistische bouwwerken uitgehouwen. Het complex is al bijna 1000 jaar oud en een absolute must-see wanneer je een rondreis Bali kinderen maakt.

Monkey Forest leerzaam voor kinderen

Monkey Forest ligt in het midden van Bali en is erg leuk om te bezoeken tijdens een rondreis Bali met kinderen. Monkey Forest is eigenlijk een tempelcomplex maar staat bekend om de vele makaken die er los rondlopen. Je kunt de apen zelfs zelf voeren. Pas wel op want de ondeugende apen zullen alles wat ze pakken kunnen krijgen weggrissen.

Taman Nasional Bali Barat prachtige natuur voor kinderen

Wanneer je een rondreis Bali met kinderen maakt, wil je natuurlijk ook iets van de prachtige natuur zien. Het is dan ook erg leuk om Taman Nasional Bali Barat te bezoeken. Dit nationale park is bijna 800 vierkante kilometer groot en beslaat daarmee 10% van de totale oppervlakte van Bali. De landschappen in het park zijn zeer divers. Zo zijn er savannes, stranden en mangrovebossen. Daarnaast leven er meer dan 150 soorten dieren in het park. Wanneer je een rondreis Bali met kinderen maakt is het leuk om onder begeleiding van een gids een korte wandeling door het park te maken.

Author: rrkinderen-bjs

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *