De leukste bestemmingen voor verre reizen met kinderen

Het is voor veel gezinnen elk jaar de vraag naar welk land zij op vakantie gaan. Het overgrote deel van de mensen besluit om in Nederland of Europa te blijven. Toch is er een stijgende lijn te zien als het gaat om boekingen van verre reizen. Dit komt mede doordat steeds meer ouders verre reizen met kinderen maken.

Verre reizen met kinderen

Het besluit om een verre reis met kinderen te maken is slechts stap één. De tweede stap is het kiezen van een leuke bestemming. Omdat er tegenwoordig zoveel landen binnen bereik liggen om te bezoeken, is het soms lastig kiezen. Daarom hebben wij voor jou de leukste bestemmingen voor verre reizen met kinderen opgesomd.

Verenigde Staten

De Verenigde Staten zijn een van de leukste bestemmingen voor verre reizen met kinderen. Omdat het land zo enorm groot is, is er voor het hele gezin wel wat leuks te zien of te doen. De grote steden zoals New York, Los Angeles, Las Vegas en San Francisco zijn erg leuk om te bezoeken. Zo kun je in New York genieten van de indrukwekkende skyline en Hollywood in LA bezoeken.

Voor de kinderen is het absolute hoogtepunt van een verre reis naar de VS vaak de pretparken. In de VS staan namelijk de grootste attractieparken ter wereld. Vooral Walt Disney is enorm en bestaat uit meerdere parken die je eigenlijk niet in één dag allemaal kunt bezoeken. Het daarom erg leuk om een hotel op een van de parken te boeken, zodat de kinderen alle tijd hebben om de parken te verkennen.

Australië

Australië wordt door veel reizigers gezien als het mooiste land ter wereld. Vooral natuurliefhebbers zijn in Australië op de juiste plek. Er zijn echter ook genoeg mooie steden en trekpleisters om te bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan het Sydney Opera House of het Great Barrier Reef.

Marokko

Marokko is erg populair onder mensen die verre reizen met kinderen willen maken maar niet langer dan 5 uur willen vliegen. Binnen 3 a 4 uur vliegen kun je landen in de hoofdstad Casablanca. Hoewel de vlucht dus relatief kort is, kom je wel binnen in een volledig andere cultuur. Steden als Casablanca en Marrakech behoren tot de mooiste steden ter wereld. Wanneer je deze verre reis met kinderen maakt is ook erg indrukwekkend om een moskee te bezoeken.

Author: rrkinderen-bjs

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *