De favoriete bestemmingen volgens rondreiskinderen.nl

Een rondreis met de kinderen maken is vaak een onvergetelijke herinnering voor het hele gezin. Tegenwoordig worden er over de hele wereld speciale rondreizen voor kinderen en ouders georganiseerd. Wij hebben de favoriete drie bestemmingen van rondreiskinderen.nl op een rijtje gezet.

Rondreis kinderen Thailand

Thailand is misschien wel de populairste bestemming als het gaat om het maken van een rondreis met kinderen. Thailand is namelijk enorm veelzijdig en heeft een heerlijk warm klimaat. Bovendien is een rondreis kinderen Thailand relatief voordelig.

Naast bruisende steden als Bangkok en Phuket heeft Thailand een schitterende natuur. Je kunt onder begeleiding van een gids tochten maken door de jungle. Bij deze tochten wordt er rekening gehouden met kinderen. Zo wordt de tocht niet te zwaar en te lang maar krijgt u toch al het moois van de omgeving te zien.

Let er wel op dat het in de zomermaanden in Thailand extreem heet kan zijn. Overdag kunnen de temperaturen wel tot boven de 40 graden Celsius oplopen. Dit kan voor sommige jonge kinderen net iets teveel van het goede zijn.

Rondreis kinderen Costa Rica

Costa Rica betekend letterlijk vertaald ‘rijke kust’, en dat is niet voor niets. Costa Rica heeft namelijk de mooiste stranden van de hele wereld. Wanneer je een rondreis kinderen Costa Rica maakt kun je heerlijk ontspannen op en van de vele duizenden witte zandstranden. Doordat Costa Rica zoveel kilometer kustlijn heeft, kun je in alle rust met je kroost relaxen op het strand en in de zee.

Rondreis kinderen Zuid Afrika

Zuid-Afrika wordt steeds populairder onder mensen die een rondreis met kinderen willen maken om de prachtige natuur. Een safari door een van de nationale parken van het land staat bij veel mensen hoog op het lijstje. Het is dan ook niet raar dat een rondreis kinderen Zuid Afrika tegenwoordig eenvoudig online geboekt kan worden.

Tijdens deze speciale rondreizen voor kinderen wordt rekening gehouden met de veiligheid van het hele gezin. Zo kom je alleen in veilige gebieden en slaap je vaak in accommodaties die van alle gemakken voorzien zijn. Wanneer je een meerdaagse safaritocht gaat maken, kun je de nacht zelfs doorbrengen tussen de wilde dieren. Je slaapt dan vaak in een tent die op een auto is bevestigd onder begeleiding van een ervaren gids.

Author: rrkinderen-bjs

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *