Bijzondere vakantie met kinderen

Een bijzondere vakantie met kinderen zal niet alleen de kroost voor een levenlang bijblijven maar ook een onvergetelijke ervaring voor ouders zijn. Wanneer je een bijzondere vakantie met kinderen wilt maken hebben wij een absolute aanrader.

Bijzondere vakantie met kinderen Suriname

Een echte bijzondere vakantie met kinderen is de 23-daagse rondreis door Suriname en Curaçao. Tijdens deze vakantie is er namelijk enorm veel moois te beleven en te zien voor het hele gezin.

De rondreis begint in de hoofdstad van Suriname, Paramaribo. Binnen vier dagen zie je alle bijzondere plekken van deze kleurrijke stad. Er is ook genoeg vrije tijd op zelf op pad te gaan.

Na Paramaribo is het tijd om echt de natuur in de trekken. Zo wordt er onder andere een bezoek gebracht aan de Brownsberg en het Brokopondomeer. Voor twee nachten slaap je zelfs op het meer en bezoek je omliggende dorpen en scholen om kennis te maken met de lokale bevolking.

Na deze dosis natuur gaat de reis verder naar Boven-Suriname en Galibi. Hier maak je onder andere kennis met lokale indianenstammen. Ook kun je prachtige boottochten maken en indrukwekkende watervallen bezichtigen.

De laatste 5 dagen van de reis breng je door op het relaxte Curaçao. Hier kun je nog even genieten van het heerlijke weer en de schitterende zandstranden. Je kunt hier perfect ontspannen maar ook heel goed snorkelen of duiken.

Goed weer gegarandeerd

Wanneer je een bijzondere vakantie met kinderen naar Suriname boekt ben je van goed weer gegarandeerd. De temperaturen in Suriname zijn namelijk erg goed te voorspellen. De gemiddelde dagtemperatuur ligt rond de 30 graden. Let er wel op dat het van eind april tot half augustus regenseizoen is in Suriname. De temperaturen zijn dan in die periode nog steeds erg hoog maar er valt vaak gemakkelijk meer dan 200mm regen per maand.

De beste periode voor een bijzondere vakantie met kinderen door Suriname is in het droogseizoen. Deze periode loopt van februari tot half april en van augustus tot november.

Author: rrkinderen-bjs

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *