Avontuurlijke rondreis kinderen IJsland

IJsland is niet het meest voor de hand liggende vakantieland voor veel Nederlanders. Het land ligt namelijk vlakbij de poolcirkel en bestaat voor een groot deel uit ijs. Toch is een rondreis door IJsland enorm de moeite waard. Het land heeft namelijk een schitterende ongerepte natuur met vulkanen, watervallen en gletsjers.

Rondreis IJsland

Iedereen die een rondreis IJsland maakt, moet eigen een bezoek brengen aan de zogenaamde Gouden Driehoek. De Gouden driehoek bestaat uit de drie grootste attracties van het land. Namelijk de Gullfoss waterval, Thingvellir Nationaal Park en de geisers. Deze drie natuurverschijnselen alleen al maken een bezoek aan IJsland meer dan waard.

Natuurlijk is IJsland ook het land van mythen en sagen. Er zijn duizenden verhalen over trollen, elfen en andere magische wezens die zich in IJsland afspelen. Wanneer je in de hoofdstad Reykjavik bent krijg je soms zelfs het idee dat je in een sprookje bent beland.

Rondreis kinderen IJsland

Dat IJsland en indrukwekkend land is, staat wat ons betreft dus vast. En wat is nu leuker dan het delen van al dit moois met het hele gezin?

Baobab biedt een speciale rondreis kinderen IJsland aan. Deze rondreis heeft een programma dat speciaal is samengesteld voor gezinnen met kinderen die op zoek zijn naar een avontuurlijke rondreis. Zo zijn er onder andere heel weinig lange reisdagen, die vaak voor kinderen extra vermoeiend zijn. Daarnaast wordt ook tijdens de activiteiten van de 10-daagse rondreis rekening gehouden met de kinderen. Zo zullen de activiteiten niet te zwaar zijn en ben je nooit verplicht om mee te doen.

De rondreis begint in de hoofdstad Reykjavik. Wat veel mensen niet weten is dat Reykjavik een hele moderne en hippe stad is. Zowel overdag als tijdens de avonduren is er enorm veel te beleven in de stad. Zo kun je genieten van mooie architectuur of lekker shoppen.

De rondreis kinderen IJsland van Baobab vindt plaats tijdens de zomermaanden. Tijdens de rondreis kom je onder andere langs vulkanen, lavalandschappen en gletsjers. Ook voor de dierenliefhebbers is het volop genieten want je kunt meedoen aan paardrij-tochten en met de boot dolfijnen of walvissen spotten.

Author: rrkinderen-bjs

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *