Actief en avontuurlijk: rondreis Noorwegen kinderen

Traditiegetrouw trekken auto’s vol met gezinnen tijdens de zomermaanden naar Zuid-Europa om vakantie te vieren. Landen als Italië, Frankrijk en Spanje staan als sinds jaar en dag bovenaan het lijstje van favoriete vakantiebestemmingen. Wat veel mensen niet weten, is dat er in Noord-Europa ook enorm veel te zien en te doen is. Vooral Noorwegen is een geweldig land om de vakantie door te brengen, ook met kinderen. Een rondreis Noorwegen kinderen komt daarom ook steeds meer in trek.

Rondreis Noorwegen kinderen

Noorwegen is een van de mooiste landen van Europa als het neerkomt op natuur. De prachtige fjorden van Noorwegen zijn bekend over de hele wereld. Een tocht door de natuur is tijdens een rondreis Noorwegen kinderen dan ook een absolute aanrader. De fjorden kun je het beste verkennen door het maken van een boottocht.

Ook in de moderne hoofdstad Oslo is het heel goed vertoeven. De stad staat elk jaar tussen de best leefbare steden ter wereld. Er is van alles te zien en te doen, van musea bezoeken tot shoppen.

Er zijn diverse manieren om de nacht door te brengen wanneer je een rondreis Noorwegen kinderen maakt. Zo kun je slapen in luxe hotels waar je van alle gemakken bent voorzien. Het is echter ook heel leuk om in een authentieke blokhut te slapen. Dit is natuurlijk minder luxe dan een normaal hotel maar vaak wel een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.

15-daagse rondreis Noorwegen kinderen

SNP biedt een schitterende verzorgde rondreis Noorwegen kinderen aan. Deze rondreis kun je maken met de eigen auto. Hierdoor heb je alle bewegingsvrijheid en de mogelijkheid om ook onderweg te stoppen om de natuur te bewonderen.

De 15-daagse rondreis Noorwegen kinderen van SNP start in de vallei van Espedal. Hier zit je midden in natuur en kun je genieten van de heerlijke frisse lucht en schitterende bossen met kabbelden beekjes. Hierna rijdt je naar Rondane waar je slaapt in een typisch Noors pension. Het prachtige Rondane nationaal park ligt hier om de hoek. De komende dagen reis je ook langs mythische gebieden waar de legendes van de Noorse trollen zijn ontstaan.

Author: rrkinderen-bjs

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *